Talon perustukset

Talon perustukset valmistuvat Formex anturamuoteilla nopeasti ja edullisesti ilman, että perustusten laadusta ja lujuudesta tarvitsee tinkiä.

Muoteilla voidaan tehdä perustukset asuin-, teollisuus-, liike- ja vapaa-ajan käyttöön tuleviin rakennuksiin. Anturamuottien mitoitus on lähes rajaton, joten anturamuotit sopivat sekä yksityisille omakotirakentajille että rakentamisen ammattilaisillekin.

Formex-anturoiden ansiosta talojen perustukset saadaan valmiiksi merkittävästi nopeammin kuin perinteisellä tavalla. Myös syntyvän rakennusjätteen määrä on pienempi. Järjestelmämme keskeisimpiä päämääriä onkin tehdä talon perustusten asentamisesta nopeaa, ympäristöystävällistä ja kustannustehokasta.

Ota yhteyttä!

Talon perustukset mitoista riippumatta

Formex-perustusjärjestelmään kuuluvien seinäanturamuottien lisäksi Formexilla on tarjolla paalu- ja pilarianturamuotteja. Kaikkiin muotteihin ja muottikokoihin sisältyy aina tarpeellinen määrä sidekoukkuja. Myös lisäraudoite on mahdollista tilata Formexilta. Avullamme talon perustukset vaivattomasti ja nopeasti!

Pyydä tarjous »

Formex-järjestelmän avulla laadukkaat perustukset vaivattomasti

Anturamuotit valmistetaan Formex-perustusjärjestelmän tuotteista anturamittojen mukaan. Talojen perustuksissa käytettävät jatkuvat anturamuotit sekä paalu- ja pilarianturamuotit valmistetaan verkkohitsausmenetelmällä teräslankaverkosta.

Kaikki tuotteet laminoidaan polyeteenikalvolla molemmin puolin. Jatkuvat anturamuotit toimitetaan työmaalle sisäkkäin pinottuina viiden metrin pituisina elementteinä. Paalu- ja pilarianturamuotit taas toimitetaan työmaalle valmiiksi taivutettuina ja kasattuina elementteinä.

 

Talon perustukset ja porrastukset rakennusvaiheessa
Talon perustukset valmistumisvaiheessa, mukana Formex-anturamuotit

Muotin korkeus 250 mm antaa mahdollisuuden pohjan epätasaisuuksien pienehköihin oikaisuihin valun yhteydessä.

Helppo asennus onnistuu yksinkin

Muotit on helposti ja nopeasti kasattavissa valuvalmiiksi yksiköiksi. Itse asennustyössä ei tarvita muuta kuin voimapihdit teräksien katkaisuun, puukko muovipinnan leikkaamiseen sekä raudoittajan sidontakoukun ja sidelankaa muottien yhdistämiseen. Asennustyö on siis mahdollista tehdä jopa yksin.

Mikäli muotteihin tarvitaan lisäraudoitetta, kuten hakaelementtejä ja/tai harjaterästä, on ne myös mahdollista tilata Formexilta. Voimme lähettää lisäraudoitteet työmaalle yhdessä muottien kanssa ilman lisätoimituskuluja.

Sen jälkeen kun anturamuotit on asennettu paikalleen, tuetaan ne käyttämällä sidekoukkuja. Kaikkien muottikokojen mukana tulee aina tarvittava määrä sidekoukkuja. Sidekoukut sisältyvät muottien hintaan. Sidekoukkujen asentamisen jälkeen muotit ovat valmiit valua varten. Valun jälkeen ei muotteja ei tarvitse purkaa pois.

Ota yhteyttä ja kysy lisää talon perustusten rakentamisesta Formex-järjestelmän avulla!

Lisätietoja talon perustusten rakentamisesta löytää Formex-asennusohjeesta tai ottamalla yhteyttä ja kysymällä, kuinka perustus voidaan toteuttaa Formex-perustusjärjestelmän avulla. Vastaamme erittäin mielellämme kysymyksiin!

Pyydä tarjous anturamuoteista »

Yhteystiedot

 Kalkkipetteri, 08700 Lohja

Formex Oy

-

Timo Tamminen

myynti

-

Pekka Reso

tuotanto & myynti

-

TARJOUSPYYNTÖ

Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä.