Talon perustukset

Huolellisesti tehdyt talon perustukset luovat pohjan onnistuneelle rakentamiselle. Perustukset valmistuvat Formex anturamuoteilla nopeasti ja edullisesti ilman, että perustusten laadusta ja lujuudesta tarvitsee tinkiä.

Muoteilla voidaan tehdä perustukset asuin-, teollisuus-, liike- ja vapaa-ajan käyttöön tuleviin rakennuksiin. Anturamuottien mitoitus on lähes rajaton, joten anturamuotit sopivat sekä yksityisille omakotirakentajille että rakentamisen ammattilaisillekin.

Formex-anturoiden ansiosta talojen perustukset saadaan valmiiksi merkittävästi nopeammin kuin perinteisellä tavalla. Myös syntyvän rakennusjätteen määrä on pienempi. Järjestelmämme keskeisimpiä päämääriä onkin tehdä talon perustusten asentamisesta nopeaa, ympäristöystävällistä ja kustannustehokasta.

Talon perustukset mitoista riippumatta

Formex-perustusjärjestelmään kuuluvien seinäanturamuottien lisäksi Formexilla on tarjolla paalu- ja pilarianturamuotteja. Kaikkiin muotteihin ja muottikokoihin sisältyy aina tarpeellinen määrä sidekoukkuja. Myös lisäraudoite on mahdollista tilata Formexilta.

Pyydä tarjous »

Talon perustusten teon vaiheet Formex-perustusjärjestelmän avulla

Anturamuotit valmistetaan Formex-perustusjärjestelmän tuotteista anturamittojen mukaan. Talojen perustuksissa käytettävät jatkuvat anturamuotit sekä paalu- ja pilarianturamuotit valmistetaan verkkohitsausmenetelmällä teräslankaverkosta.

Kaikki tuotteet laminoidaan polyeteenikalvolla molemmin puolin. Jatkuvat anturamuotit toimitetaan työmaalle sisäkkäin pinottuina viiden metrin pituisina elementteinä. Paalu- ja pilarianturamuotit taas toimitetaan työmaalle valmiiksi taivutettuina ja kasattuina elementteinä.

Muotit ovat vaivattomasti sekä nopeasti kasattavissa valuvalmiiksi yksiköiksi. Itse asennustyössä ei tarvita muuta kuin voimapihdit teräksien katkaisuun, puukko muovipinnan leikkaamiseen sekä raudoittajan sidontakoukun ja sidelankaa muottien yhdistämiseen. Asennustyö on siis mahdollista tehdä jopa yksin!

 

Talon perustukset ja porrastukset ammattitaidolla toteutettuna
Formex hoitaa perustusten rakentamisen pitkällä kokemuksella

Muotin korkeus 250 mm antaa mahdollisuuden pohjan epätasaisuuksien pienehköihin oikaisuihin valun yhteydessä.

Anturamuotit valmistetaan Formex-perustusjärjestelmän tuotteista anturamittojen mukaan. Rakennuksen perustuksissa käytettävät jatkuvat anturamuotit sekä paalu- ja pilarianturamuotit valmistetaan verkkohitsausmenetelmällä teräslankaverkosta. Kaikki tuotteet laminoidaan polyeteenikalvolla molemmin puolin.

Jatkuvat anturamuotit toimitetaan työmaalle sisäkkäin pinottuina viiden metrin pituisina elementteinä. Paalu- ja pilarianturamuotit taas toimitetaan työmaalle valmiiksi taivutettuina ja kasattuina elementteinä.

Muotit on helposti ja nopeasti kasattavissa valuvalmiiksi yksiköiksi. Itse asennustyössä ei tarvita muuta kuin voimapihdit teräksien katkaisuun, puukko muovipinnan leikkaamiseen sekä raudoittajan sidontakoukun ja sidelankaa muottien yhdistämiseen. Asennustyö on siis mahdollista tehdä jopa yksin.

Mikäli muotteihin tarvitaan lisäraudoitetta, kuten hakaelementtejä ja/tai harjaterästä, on ne myös mahdollista tilata Formexilta. Voimme lähettää lisäraudoitteet työmaalle yhdessä muottien kanssa ilman lisätoimituskuluja.

Sen jälkeen kun anturamuotit on asennettu paikalleen, tuetaan ne käyttämällä sidekoukkuja. Kaikkien muottikokojen mukana tulee aina tarvittava määrä sidekoukkuja. Sidekoukut sisältyvät muottien hintaan. Sidekoukkujen asentamisen jälkeen muotit ovat valmiit valua varten. Valun jälkeen ei muotteja ei tarvitse purkaa pois.

Lisätietoa talon perustuksista?

Lisätietoja talon perustusten rakentamisesta löytää Formex-asennusohjeesta tai ottamalla yhteyttä ja kysymällä, kuinka perustus voidaan toteuttaa Formex-järjestelmän avulla. Vastaamme erittäin mielellämme kysymyksiin!

Pyydä tarjous!

Yhteystiedot

 Kalkkipetteri, 08700 Lohja

Formex Oy

-

Timo Tamminen

toimitusjohtaja, tuotanto & myynti

-

Jukka-Pekka Reso

tuotanto

-

TARJOUSPYYNTÖ

Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä.